U wilt investeren in vastgoed?

Ontdek wat wij u te
bieden hebben

Sandor Tóth Investment Group S.L. is een Spaanse vennootschap die zich richt op het ontwikkelen van duurzame immobiliën-projecten, en dit in samenwerking met internationale investeerders. De duurzaamheid wordt ingevuld door enerzijds keuzes te maken naar projecten die een hoger ruimtelijk rendement genereren in functie van het woonbeleid en anderzijds door in te tekenen in projecten die het welzijn van de bewoners-eigenaars verhogen en de dienstverlening faciliteren.

Het kader van de Group wordt ingevuld door het aanbieden van projecten, al dan niet in ontwikkeling, waarbij er rechtstreeks bemiddeld wordt tussen enerzijds de eigenaar van de grond(en) of bebouwde site en anderzijds de investeerder(s) / promotor(en) / ontwikkelaar(s).

Professionele begeleiding van projecten

Door het maken van heldere afspraken, duidelijke en directe communicatie zonder tussenpersonen

Door het leveren van correcte informatie met persoonlijke en uitgebreide dossieropvolging

Door samen te werken met professionele partners zoals advocaten, aannemers, deskundigen, ... 

KIES VOOR ZEKERHEID

Kiezen voor zekerheid betekent voor Sandor Tóth Investment Group S.L. geloven in ons team, geloven in ons bedrijf en het product dat wij aanbieden in Spanje. Het product dat wij aanbieden is het project van woningen (villa’s, bungalows ..) en/of appartementen, waar u als investeerder of koper deel van kunt uitmaken.

Dit wordt gegarandeerd door de strikte naleving van de wettelijke imperatieven, in casu voor Spanje: om die redenen wordt beroep gedaan op een advocatenkantoor dat instaat voor de begeleiding van de koper/investeerder doorheen de administratie, in de eigen taal (Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Russisch). Dit kantoor werkt zo gewenst samen met de adviseurs/juristen van de koper/investeerder.

Onder ons beheer wordt dit juridisch toezicht een garantie voor het zorgeloos verwerven van uw eigendom of Investering.

KIES VOOR kwaliteit

Onze producten dienen in alle opzichten kwalitatief hoogstaand te zijn: wij begrijpen hieronder een aanvaardbaar rendement, een toeristisch attractieve locatie (first line, zee, golf, natuurgebied ..) hetgeen het rendement bij doorverkoop of het verhuur versterkt, en een professionele begeleiding binnen het administratief domein.

Alle producten worden door ons team ter plaatse bezocht zodat wij niet enkel een overzicht hebben van het project-aanbod doch ook het gamma kunnen voorstellen in functie van de aanvaardbare eisen van u als investeerder of koper: exemplarisch kunnen we stellen, de prijs en het rendement, de ligging, eigen doelstellingen of -groepen, financiële analyse ..

KIES VOOR Rendement

Door het gericht inkopen en duurzaam ontwikkelen kunnen wij aan alle investeerders een mooi rendement aanbieden. Zowel investeerders in de ontwikkeling als investeerders in ons verhuursysteem.

Villa in Sant Andreu De Llavaneres

Deze schitterende villa heeft een grondoppervlakte van 2000 m2 en een bewoonbare oppervlakte van 700 m2. Karaktervol gebouw opgetrokken in 2010. Mooi weelderige tuin met schitterend zicht, overloop zwembad, jacuzzi. Deze villa werd heel doordacht geb...

Ontdek het hier